Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@17:19:32 GMT

خبری از آزمون کیفیت بنزین نیست

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۰۳۷۴۸

خبری از آزمون کیفیت بنزین نیست

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، طبق مصوبه دو سال پیش دولت، بنزین مصرفی در کشور باید توسط وزارت نفت و سازمان استاندارد مورد ارزیابی کیفی قرار گیرد. این در حالی است که در این مدت کمتر پیش آمده که گزارش شفاف و دقیقی در این مورد به مردم ارائه شود.

مسئولیت ارزیابی کیفیت بنزین پس از ماه‌ها کش‌مکش بین سازمان استاندارد و وزارت نفت، اواخر سال 93 به سازمان استاندارد سپرده و قرار شد این سازمان در مرحله اول، کیفیت بنزین توزیعی در 8 کلانشهر را ارزیابی کند و در مرحله بعد این نظارت را در شهرهای دیگر نیز گسترش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این اتفاق در حالی افتاد که دعوا بر سر کیفیت بنزین تولیدی پالایشگاه‌ها بالا گرفته بود و همچنین موضوع کیفیت پایین بنزین وارداتی نیز از جمله مسائل مورد مناقشه بین دستگاه‌های مختلف بود.

مسئولیت ارزیابی کیفی بنزین در شرایطی به سازمان استاندارد سپرده شد که در آن زمان گفته می‌شد این سازمان با مشکل تأمین بودجه برای انجام ارزیابی روبرو است. نیره پیروزبخت، رئیس سازمان استاندارد در نامه‌ای به معاون اجرایی رئیس جمهور، خواستار مهلتی دو ساله و اختصاص هزینه‌ای 25 میلیارد تومانی برای انجام این کار شده بود اما در نهایت با این خواسته موافقت نشد و در عین حال مشخص نشد چرا با وجود پافشاری سازمان استاندارد برای در دست گرفتن کار ارزیابی کیفی بنزین، چنین خواسته‌ای از سوی رئیس این سازمان مطرح شد؟

در نهایت قرار شد سازمان استاندارد کیفیت بنزین توزیعی در کشور را ارزیابی کند و نتیجه آن را به اطلاع عموم مردم برساند، اما از این مصوبه شورای عالی استاندارد چیزی جز یکی دو گزارش محرمانه و یکی دو گزارش سربسته که تقریباً نشان از با کیفیت بودن بنزین وارداتی داشت، بیرون نیامد.

این در حالی بود که پیروزبخت در کشاکش جدال بر سر ارزیابی کیفی بنزین با تأکید بر اینکه تست بنزین کار سختی نیست و معیار مشخصی دارد، گفته بود: در بسیاری از کشورها آزمایشگاه‌های مطابق با استانداردهای جهانی وجود دارد که می‌توانیم در صورت وجود اختلاف بنزین را برای آزمایش به این آزمایشگاه‌ها بفرستیم.

در میان کم‌کاری سازمان استاندارد و با گذشت بیش از دو سال از مصوبه سپردن ارزیابی کیفی بنزین به سازمان استاندارد، هیأت دولت در مصوبه دیگری در اوایل سال 96 این کار را به مرور به وزارت نفت سپرد. بر اساس این مصوبه، مسئولیت تطابق تولید، توزیع و عرضه بنزین با استاندارد ملی ایران به شماره 4904 به وزارت نفت سپرده شد. در عین حال، نظارت بر حسن اجرای این تصویب‌نامه به عهده سازمان ملی استاندارد ایران و تعیین اولویت‌های توزیع نیز به سازمان حفاظت محیط زیست واگذار شد.

این در حالی بود که وزارت نفت خود در موضوع تولید و واردات بنزین ذی‌نفع است و طبیعتاً نباید کار ارزیابی کیفی به نهادی که در این مسئله ذی‌نفع است، سپرده شود.
در هر حال پس از مصوبه دولت به جزء در موارد محدود، چندان شاهد ارائه گزارش کیفی بنزین از سوی وزارت نفت و سازمان استاندارد به عنوان ناظر اجرای این مصوبه نبودیم.

 خبرنگار نیز از دو هفته پیش خواستار دریافت پاسخ این سازمان در مورد نتایج آزمون کیفیت بنزین شد که گرچه ابتدا با وعده این سازمان برای پاسخگویی روبرو شد اما تا کنون هیچ پاسخی از سوی سازمان استاندارد ارائه نشده است. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۱۷ قمی در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم شرکت کردند

به گزارش مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان زاده در حاشیه برگزاری نوزدهمین دوره از آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در قم در گفت‌وگویی خبری اظهار کرد: خوشبختانه امسال در استان قم با حضور ۷۱۷ حافظ نسبت به جمعیت استان، رتبه نخست را در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم کشور کسب کرده‌ایم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: در استان قم از ۷۱۷ نفر شرکت کننده در آزمون تخصصی اعطای مدرک به حفاظ قرآن کریم، ۴۷۶ نفر خانم و ۲۴۱ شرکت کننده آقا بوده‌اند که از این آمار ۱۸۳ نفر در رشته حفظ ۱۰ جزء، ۹۶ نفر در رشته ۲۰ جز و ۴۳۸ نفر در رشته حفظ کل شرکت کرده‌اند.

وی اضافه کرد: سنین شرکت کنندگان در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم در قم بین ۸ تا ۵۸ سال بوده است که کوچک‌ترین فرد شرکت کننده در بین بانوان، دختری ۸ ساله در رشته حفظ ۱۰ جز، و در بین مردان پسری ۱۲ ساله در رشته حفظ کل قرآن کریم است؛ همچنین بزرگ‌ترین فرد شرکت کننده در این دوره از آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم، مردی ۵۸ ساله در رشته حفظ کل قرآن کریم بوده است.

شعبان زاده در پایان ابراز کرد: نتایج آزمون کتبی در تیرماه اعلام می‌شود و بعد از آن در مردادماه آزمون شفاهی برگزار خواهد شد؛ همچنین افرادی که در آزمون شفاهی موفق به کسب امتیاز مورد قبول نشوند، مجدد در آبان‌ماه امسال مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

کد خبر 6096041

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • ۷۱۷ قمی در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم شرکت کردند
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در استان سمنان