Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

طبق مصوبه دو سال پیش دولت، بنزین مصرفی در کشور باید توسط وزارت نفت و سازمان استاندارد مورد ارزیابی کیفی قرار گیرد. این در حالی است که در این مدت کمتر پیش آمده که گزارش شفاف و دقیقی در این مورد به مردم ارائه شود.

به گزارش فارس مسئولیت ارزیابی کیفیت بنزین پس از ماه‌ها کش‌مکش بین سازمان استاندارد و وزارت نفت، اواخر سال 93 به سازمان استاندارد سپرده و قرار شد این سازمان در مرحله اول، کیفیت بنزین توزیعی در 8 کلانشهر را ارزیابی کند و در مرحله بعد این نظارت را در شهرهای دیگر نیز گسترش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در حالی افتاد که دعوا بر سر کیفیت بنزین تولیدی پالایشگاه‌ها بالا گرفته بود و همچنین موضوع کیفیت پایین بنزین وارداتی نیز از جمله مسائل مورد مناقشه بین دستگاه‌های مختلف بود.

مسئولیت ارزیابی کیفی بنزین در شرایطی به سازمان استاندارد سپرده شد که در آن زمان گفته می‌شد این سازمان با مشکل تأمین بودجه برای انجام ارزیابی روبرو است. نیره پیروزبخت، رئیس سازمان استاندارد در نامه‌ای به معاون اجرایی رئیس جمهور، خواستار مهلتی دو ساله و اختصاص هزینه‌ای 25 میلیارد تومانی برای انجام این کار شده بود اما در نهایت با این خواسته موافقت نشد و در عین حال مشخص نشد چرا با وجود پافشاری سازمان استاندارد برای در دست گرفتن کار ارزیابی کیفی بنزین، چنین خواسته‌ای از سوی رئیس این سازمان مطرح شد؟

در نهایت قرار شد سازمان استاندارد کیفیت بنزین توزیعی در کشور را ارزیابی کند و نتیجه آن را به اطلاع عموم مردم برساند، اما از این مصوبه شورای عالی استاندارد چیزی جز یکی دو گزارش محرمانه و یکی دو گزارش سربسته که تقریباً نشان از با کیفیت بودن بنزین وارداتی داشت، بیرون نیامد.

این در حالی بود که پیروزبخت در کشاکش جدال بر سر ارزیابی کیفی بنزین با تأکید بر اینکه تست بنزین کار سختی نیست و معیار مشخصی دارد، گفته بود: در بسیاری از کشورها آزمایشگاه‌های مطابق با استانداردهای جهانی وجود دارد که می‌توانیم در صورت وجود اختلاف بنزین را برای آزمایش به این آزمایشگاه‌ها بفرستیم.

در میان کم‌کاری سازمان استاندارد و با گذشت بیش از دو سال از مصوبه سپردن ارزیابی کیفی بنزین به سازمان استاندارد، هیأت دولت در مصوبه دیگری در اوایل سال 96 این کار را به مرور به وزارت نفت سپرد. بر اساس این مصوبه، مسئولیت تطابق تولید، توزیع و عرضه بنزین با استاندارد ملی ایران به شماره 4904 به وزارت نفت سپرده شد. در عین حال، نظارت بر حسن اجرای این تصویب‌نامه به عهده سازمان ملی استاندارد ایران و تعیین اولویت‌های توزیع نیز به سازمان حفاظت محیط زیست واگذار شد.

این در حالی بود که وزارت نفت خود در موضوع تولید و واردات بنزین ذی‌نفع است و طبیعتاً نباید کار ارزیابی کیفی به نهادی که در این مسئله ذی‌نفع است، سپرده شود.

در هر حال پس از مصوبه دولت به جزء در موارد محدود، چندان شاهد ارائه گزارش کیفی بنزین از سوی وزارت نفت و سازمان استاندارد به عنوان ناظر اجرای این مصوبه نبودیم. خبرنگار فارس نیز از دو هفته پیش خواستار دریافت پاسخ این سازمان در مورد نتایج آزمون کیفیت بنزین شد که گرچه ابتدا با وعده این سازمان برای پاسخگویی روبرو شد اما تا کنون هیچ پاسخی از سوی سازمان استاندارد ارائه نشده است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۴۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی

رییس جهاددانشگاهی با حضور در محل برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد و گفت: برنامه ریزی شده تا نتایج آزمون در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شود.

به گزارش ایسنا، حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی و هیات همراه صبح امروز (جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه) با حضور در دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از دو حوزه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش  بازدید کردند.

مسلمی نائینی در حاشیه برگزاری این آزمون با بیان اینکه آزمون فوق با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد، افزود: در استان تهران ۱۲ و در شهر تهران ۷ حوزه آزمون به این منظور در نظر گرفته شده است که دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از جمله حوزه‌های آزمون در شهر تهران هستند.

وی با بیان اینکه آزمون فوق در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شد عنوان کرد: با برگزاری این آزمون توسط جهاددانشگاهی ۱۹ هزار و۱۷۴ نفر پس از مراحل مصاحبه و گزینش استخدام وزارت آموزش و پرورش خواهند شد. 

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نتایج  آزمون کتبی در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می‌شود، مسئولان آموزش و پرورش پیش بینی کرده اند که پذیرفته شدگان مهر ماه مشغول به کار شوند.

وی تیم اجرایی و مدیریتی این آزمون را در سطح کشور با احتساب عوامل اجرایی دانشگاه‌ها بیش از ۱۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: مرکز آزمون جهاد از سال ۱۳۹۶ شروع فعالیت خود را آغاز کرده و در حدود ۶ سال گذشته  ۶۵ آزمون برای دستگاههای مختلف اجرایی و بخش عمومی برگزار کرده که بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در مجموع آزمونهای آن حضور داشته‌اند.

گفتنی است تعداد کل داوطلبان این آزمون ۴۰۶ هزار و ۲۱۴ نفر هستند که از این مجموع ۸۸۶۷۱ نفر (۲۲ درصد) را مردان و ۳۱۷۵۴۳ نفر (۷۸ درصد) را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین استان‌های سمنان و قزوین کمترین داوطلب و استان‌های تهران و خراسان رضوی بیشترین داوطلب را داشته‌اند. 

ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز ۱۷ بهمن‌ تا روز ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت که در مجموع ۷۹ درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، ۱۶ درصد با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همانگونه که رییس جهاددانشگاهی تاکید کرده‌اند، نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی(https://hrtc.ir ) اعلام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • واکنش کنعانی به شهادت بیش از ۱۴۰ خبرنگار فلسطینی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی