Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف در روزهای اخیر موضوع استخدام نفیسه سنگدوینی دختر رمضانعلی سنگدوینی نماینده گرگان و عضو کمیسیون انرژی مجلس حاشیه هایی به همراه داشته است.

این نماینده مجلس توضیحاتی بدین شرح ارائه کرده است؛

 
پیرو اخبار منتشر شده در رسانه های داخلی و حتی رسانه های معاند خارجی ضروری دانستم مطالبی را جهت تنویر افکار عمومی عرض نمایم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دختر بنده طی تقاضایی که در زمان وزارت نفت گذشته مبنی بر اشتغال در آن وزارتخانه داشته در تاریخ دوم و سوم خرداد سال جاری دعوت به حضور در آزمون ارزیابی وزارت نفت می شود که پیامک مرکز توسعه وزارت نفت در گوشی دخترم موجود می باشد و ایشان در آن آزمون شرکت می کنند.

روز دوشنبه هفته گذشته طی تماسی با شماره ۶۱۶۲۳۵۸۴ از شرکت ملی نفت به ایشان اعلام می شود در آزمون پذیرفته شده و با همراه داشتن مدارک لازم روز سه شنبه به آقای معلی در طبقه چهارم شرکت ملی نفت مراجعه نماید( پرینت تماس موجود می باشد) که دختر بنده روز سه شنبه مراجعه کرده و مدارک را ارائه می نماید.

از اولین ساعات صبح چهارشنبه نامه ای در فضای مجازی با عنوان استخدام رانتی دختر نماینده منتشر می شود که باعث تعجب همه ما شد. نامه از سوی آقای علی مددی خطاب به آقای اوجی نگاشته شده و با موافقت وزیر همراه می شود . تماسهای زیادی با شخص وزیر می شود که ماجرا از چه قرار است که ایشان ضمن دعوت آقای سنگدوینی به آرامش از ایشان میخواهد واکنشی به این نامه نداشته باشد.

ظهر همان روز روابط عمومی وزارت نفت اطلاعیه را مبنی بر قبولی خانم سنگدوینی در آزمون ارزیابی منتشر و اعلام می کند قبول شدگان در این آزمون در قالب نیروی قرارداد مدت معین جذب می شوند.

عصر روز چهارشنبه کارنامه ای منتسب به خانم نفیسه سنگدوینی در فضای مجازی منتشر شده که حاکی از عدم قبولی ایشان در آزمون می باشد. وزارت نفت واکنشی به این کارنامه نشان نمی دهد و از این لحظه خبرگزاری فارس( که آقای فروزنده مسیول فعلی روابط عمومی وزارت نفت سابقه چندین سال حضور در این خبرگزاری را دارد) بمانند روابط عمومی وزارت نفت شروع به نشر جوابیه های کذب و پر از تناقض می نماید.

ابتدا بیان می شود که آقای اوجی حکم لغو استخدام دختر نماینده و تمام استخدامات رانتی را صادر کرد . سپس از سوی آقای فروزنده اعلام می شود که این اتفاق پیش از انتشار نامه به اصطلاح محرمانه اتفاق افتاده.

سوال اینجاست که چرا آقای اوجی با وجود رانتی دانستن آزمون ارزیابی دستور به جذب خانم نفیسه سنگدوینی را صادر کرده؟.

در پاسخ به این سوال خبرگزاری فارس اعلام می نماید که آقای اوجی از نحوه جذب ایشان اطلاع نداشته و پس از اطلاع از این قضیه دستور لغو جذب را می دهد.
و اما سوالات و تناقضات پیش آمده:

اول اینکه در نامه منتشر شده نقش آقای سنگدوینی کجاست؟ آیا ایشان درخواستی مبنی بر جذب فرزندشان داشتند و یا پارافی داشتند؟ آقای فروزنده اعلام کردند در پی درخواست آقای سنگدوینی دخترشان جذب شده! سوال بنده از ایشان این است که شما که نامه به اصطلاح محرمانه را در فضای مجازی منتشر کردید چرا آن توصیه نامه و یا آن سند درخواست را منتشر نمی کنید؟.

سوال بعدی اینکه مگر می شود شخص وزیر نفت بدون اطلاع از نحوه جذب دختر نماینده دستور جذب را صادر کند؟

سوال اینکه اگر خانم نفیسه سنگدوینی در آزمون قبول نشده چرا روزهای دوشنبه و حتی روز چهارشنبه ایشان را دعوت به انجام مراحل جذب کردند؟

کدامیک از سه فرزند آقای سنگدوینی در دستگاههای دولتی جذب و اشتغال دارند؟

آیا اگر آقای سنگدوینی می خواست با رانت دخترش را جذب کنند، ایشان نمی توانست بدون آزمون جذب شود؟

بنده این قضیه را از طریق مجلس و کمیسیون اصل نود پیگیریهای لازم را خواهم کرد.

آقای اوجی و فروزنده باید پاسخگوی مطالب عنوان شده باشند.

اگر دختر بنده قبول نشده چرا طی هفته گذشته ایشان را دعوت به انجام مراحل جذب می کنند؟

چه دسیسه ای پشت این اقدام وجود دارد؟ اگر نامه و یا مدرکی از درخواست بنده برای جذب دخترم وجود دارد چرا منتشر نمی کنید؟

آقای فروزنده مسئول روابط عمومی وزارت نفت که استخدام رانتی را مطرح می کند چطور خود بدون حتی یک روز خدمت در وزارت نفت بعنوان مدیر کل روابط عمومی وزارت نفت منصوب می شود؟

قطعا استخدام ایشان رانتی بوده و باید لغو گردد.

منبع: الف

کلیدواژه: روابط عمومی وزارت نفت آقای فروزنده آقای اوجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی گفت: با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمد محسن غفوریان با بیان اینکه مرکز آزمون جهاددانشگاهی بر اساس سفارش و درخواست دستگاه متقاضی، فرآیند آزمون استخدامی را طراحی و اجرا می‌کند، اظهار کرد: در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش نیز که صبح جمعه اردیبهشت با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد نیز، اسامی چند برابر ظرفیت آزمون کتبی از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

وی افزود: در ادامه وزارت آموزش و پرورش علاوه بر امتیازاتی که افراد در آزمون کسب می‌کنند، فرآیندهایی را برای گزینش و ارزیابی نیروها دارد که پس از انجام مراحل ذکر شده نتیجه نهایی به مرکز آزمون اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در واقع جهاد دانشگاهی فقط بخشی از فرآیند آزمون را برگزار می‌کند، گفت: مابقی از طریق دستگاه متقاضی، که در این آزمون وزارت آموزش و پرورش است، است، انجام خواهد شد.

غفوریان با بیان اینکه امیدواریم خروجی‌های آزمون کتبی را نیمه دوم خرداد اعلام کنیم، ادامه داد: مسئولان وزارت آموزش و پرورش نیز در تلاشند تا برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که پذیرفته‌شدگان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در مهر ماه معرفی و مشغول به کار شوند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز آزمون جهاددانشگاهی از حدود سال ۹۶ گفت: جهاددانشگاهی مجوز برگزاری این آزمون‌ها را از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد که در طول این ۶ سال فعالیت این مرکز تجربه برگزاری حدود ۶۵ آزمون را داریم که در آن‌ها بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شرکت کردند.

غفوریان با اشاره به اینکه این آزمون‌ها در گستره ملی و استانی برگزار شده و تقریباً ماهی یک آزمون را برگزار کرده‌ایم، افزود: اغلب دستگاه‌های متقاضی آزمون استخدامی دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی بودند، اما در مواردی برای بخش خصوصی نیز این آزمون‌ها برگزار شده است.

وی با بیان اینکه اعضای جهاددانشگاهی، دانشگاهیان و آموزش و پرورش در برگزاری این آزمون با جهاددانشگاهی همکاری داشتند، عنوان کرد: بالغ بر ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی این آزمون را تشکیل می‌دهند و با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش ایمنا، شرکت‌کنندگان برای مشاهده نتایج کتبی آزمون می‌توانند نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ به مرکز آزمون جهاددانشگاهی https://hrtc.ir مراجعه کنند.

کد خبر 750439

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش